Ons verhaal

Bitterballen bestellen sedert 2016

Wat we doen

Sinds 2016 maakt Bitterbal Bezorgen Amsterdamse borrels compleet met Bitterballen van hoge kwaliteit. Ons jonge team bereidt en bezorgt alle bitterballen vers binnen de ring. Elke dag van 12:00 tot 20:00 uur. Door het gebruik van de allerbeste verantwoorde frituurolie van Levo, blijven alle authentieke smaken behouden.

Lees hier de ervaring van Beaumonde
Lees hier het artikel van FHM

Bestel

Premium & Ambachtelijk

Bitterbal Bezorgen is een initiatief met één gezamenlijk doel: het maken en bezorgen van premium bitterballen waarmee we mensen blij maken. Al snel kwamen we tot de conclusie dat zo’n dienst simpelweg nog niet bestond.

Omdat we vinden dat iedereen een mooi borrelmoment verdient, bakken we onze bitterballen zo gezond mogelijk. Dit vereist 100% plantaardige olie van Levo, waarna ze verpakt worden in biologisch afbreekbare verpakking waarmee u direct uitserveert.

Deze manier van werken garandeert kwaliteit. Wij hebben er daarom voor gekozen om onze eigen keukens in te richten. Door zelf te bakken en te verpakken voorzien we onze klanten elke dag van de beste en meest verse bitterballen.

Missie

Bitterbal Bezorgen wijdt zich toe aan het maken en bezorgen van de lekkerste Bitterballen van hoge kwaliteit – voor de beste borrel ervaring.

Dankzij het smaakvolle assortiment bereiken wij een breed publiek en creëren we ook een premium borrel ervaring voor veganisten en vegetariërs.

Wij werken alleen met eerlijke en ambachtelijke producten. Neem bijvoorbeeld onze ambachtelijke bitterballen van Holtkamp, (vegan) bitterballen van Lodewyck en KaasTengels van Topking. Kortom: bitterballen online bestellen doet u bij Bitterbal Bezorgen. Lokaal, ambachtelijk en vers bezorgd.

Bestel